Returrätt

Har vi på rebuilders.se garanterat att delen ska passa via vår symbol “100% Garanterat Rätt Del” står vi alltid för kostnaden för både frakten till dig som kund samt returfrakten och betalar tillbaka hela beloppet på din beställning, om vi inte kan hjälpa dig med en annan vara.

Kund till rebuilders.se har enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59), rätt att ångra beställd vara genom att meddela rebuilders.se via mail inom 14 dagar från beställningsdagen.

För att du som kund skall kunna utnyttja sin ångerrätt måste varan ovillkorligen hämtas ut. Ett outhämtat paket betraktas aldrig som utnyttjande av ångerrätten då rebuilders.se belastas med extrakostnader från transportföretaget. Denna kostnad för frakt och administrativa kostnader är på totalt 390 kr som i så fall kommer att debiteras dig som kund.

Vid utövande av ångerrätt betalar du som kund själv returfrakten på 159 kr om du använder vår retursedel, alternativt att du betalar för returfrakten själv. Notera dock att paketet ovillkorligen skall skickas som företagspaket, vi har ingen möjlighet att hämta ut paket som skickats till ombud.

Om du som kund utnyttjar din ångerrätt, återbetalar vi på rebuilders.se det belopp som du betalt för varan, inom trettio (30) dagar från att vi mottagit varan, förutsatt att den är komplett och att vi mottagit alla uppgifter/förutsättningar för att kunna göra återbetalningen.

Notera att vi på rebuilders.se aldrig tar tillbaka en infettad, smutsig, monterad eller ej komplett vara som ångrat köp eller som godkänd retur. Vi debiterar 15% av varans belopp för att täcka våra kostnader för hantering, kartong och emballage av returen. Vi förbehåller oss även rätten att debitera för saknade delar i de fall returen inte är komplett.

To Top